tiistai 9. huhtikuuta 2013

Treenarin uudet vaatteet

Käväisin viikonloppuna hieman shoppailemassa, tosin alkuperäinen tarkoitus oli ostaa synttärilahja  mieheni veljelle, mutta lipsumisiahan sattuu.. No biggie. ;)

Tosin, olisin ollut hullu jos en olisi poistunut Adidaksen liikkeestä kassi kädessäni, sillä heillä oli kaikki tuotteet 40% alennuksessa!! Lisäksi tein pientä tuhoa Niken liikkeessä, mutta jätin hyllyyn vielä paljon kaikkea mitä olisi ollut mukava kiikuttaa kotiin. Joku roti sentään.

Tällaista tuli ostettua:




Lisäksi ostin tuon saman Adidaksen topin vielä valkoisena, sekä muutamia pareja juoksusukkia. Eli pitäisi nyt olla treenivaatteet päivitetty ajantasalle ainakin hetkeksi. Ainut todellinen tarve treenivaatteiden osalta tällä hetkellä on juoksushortsit!! Kokeilin Adidaksen liikkeessä yhtä mallia, mutta lahjeosuus oli aivan liian leveä omaan makuuni. Haluaisin shortsit jotka ovat kapeammat lahkeista, mutta en nyt toki tarkoita pyöräilyshortsityyppistä ratkaisua. Ehkä pitää käydä testaamassa Niken valikoimat.

Ainiin, sivuhuomautuksena sanottakoon: Niken alustopit (vai -liivit) ovat Adidaksen vastaavia pienempikokoisempia. Ainakin tämä ostamani Dri fit -toppi on kokoa XS, kun Adidakselta samanmoinen omistamani on kokoa S. Kokeilin Nikeltä S kokoa tuosta topista ja alaosa jäi aivan liian löysäksi. Adidaksen kokotaulukon mukaan kokoni olisi ollut S, mutta ei sit kuitenkaan. Kantsii siis sovitella useampaa kokoa just in case. Noissa liiveissä aina hämää se, kun niitä yrittää tunkea päälle tulee tunne ettei se voi mitenkään mahtua. Hyvä ettei olkapäät mene sijoiltaan, mutta kun sen saa survottua päälle asti, niin yleensä se koko on kuitenkin oikea. Jännää.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti