sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tekosyyt nurkkaan ja ulos aurinkoon!

Kevät on vihdoin täällä! Koska olemme saaneet nauttia viime päivinä pilvettömältä taivaalta paistavasta auringosta, olisi tuntunut rikolliselta vetäytyä sisätiloihin liikkumaan. Lisäksi tiet alkavat olla hyvässä kunnossa, joten mitään tekosyitä sisällä juoksemiseen ei enää ole. Eilen sitten virallisesti korkkasin juoksukauden ulkona auringonpaisteessa. Matolla juoksemisen jälkeen raitis ilma ja vaihtuvat maisemat olivat tervetullutta vaihtelua. Ainoa miinus oli kauhea vastatuuli. Syytän tuulta siitä, että juoksu tuntui todella raskaalta.
 
Tämä viikko meni taas ahkerasti jumppaillessa ryhmäliikuntatunnilla. Kävin myös uudelleen kokeilemassa BodyCombatia, eikä se ollut enää yhtään niin kamalaa, kuin ensimmäisellä kerralla. Ehkä salaa jopa tykkäsin siitä. Perjantain Attack tunnilla oli myös ilokseni maistiaisia uudesta ohjelmasta. Kivaa vaihtelua, mutta mikä oli se neljäs biisi?! Aivan sairaan rankka. :D
 
En tiedä johtuuko uudesta Attack ohjelmasta vai siitä, että tämän viikon joogatunti jäi väliin, jalat ja pakarat ovat olleet melko jumissa ja kipeät viime päivät. En kuitenkaan malttaisi pitää täysin lepopäivää tänäänkään, sillä ensi viikolle tulee väkisin kolme päivää huilia putkeen. Ehkä käyn juoksemassa ihan kevyen lenkin. Samalla saan nauttia upeasta ilmasta ja auringosta.

J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti