keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sekalaista sakkia

Meidän talon kuntosalilla käy jokseenkin mielenkiintoista porukkaa. Ajattelinkin listata tähän tyyppejä joihin olen törmännyt.

Juoruilijat: mielestäni on ok jutella kaverin kanssa treenatessa, mutta ei puhelimessa! Näitä tyyppejä on salillamme useampi kuin yksi, naisia sekä miehiä!! Mitä hyötyä on veivata cross-trainerilla toinen käsi korvalla? Hyöty varmasti yhtä suuri, kun istuisit kotona sohvalla, varsinkin kun vauhti on luokkaa etana. Jalka liikkuu kuin hidastettuna. Ei hyvä! Pahin tapaus on ehkä eräs mies, joka ensin "käveli" cross-trainerilla ja sen jälkeen teki laitteilla jalkalihasliikkeitä.. Kokoajan puhelimessa!! Whaaaat?! Eihän tuossa pysty keskittymään itse asiaan.

Vanhat papat: on hirveän hyvä, että myös vanhempana jatkaa liikkumista, mutta... Siinä juoksumatolla kannattaa valita itselleen sopiva nopeus, ettei meno näytä siltä että kohta lennetään. Jos tunnet pakonomaista tarvetta pitää kokoajan kiinni sivukaiteista, vauhti on ehkä liian kova. Samoin kuntosalilaitteissa.. Painoa kannattaa laittaa sen verran, että pystyt tekemään liikkeen kunnolla, ei niin, että paikat revähtää kun väkisin yritetään kiskoa tankoa alas ym.

Kuumakallet: jonkun mielestä on hirveän kiva, kun kuntosalilla on kuuma. Uskoisin, että enemmistö kuitenkin haluaa treenata viileämmässä, joten olisi ystävällistä, että kun poistut salilta laitat lämpötila-asetukset takaisin normaaliksi siitä +30C:sta. En tiedä onko kyseessä sama tyyppi, mutta tänään salilla oli mies, jolla oli päällä juoksutakki ja pipo?! Siis sisällä..?! Noh, eipä hän kauaa jaksanutkaan, juoksi 15min jonka jälkeen valehtelematta melkein oksensi roskikseen.. Ainakin sen näköisenä sen luona heilui.. Ja poistui paikalta. Vaatteiden vähentäminen voisi ehkä auttaa jaksamaan vähän paremmin. Ihan vinkki vinkki.

Että tällaista meillä täällä, onko muut törmänneet erkoisiin tapauksiin? :)

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti