keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kokeilussa: Detox

Sain äidiltäni innostuksen mennä kokeilemaan Life Detox -nimistä kehonpuhdistusta. Hoidossa jalat laitetaan "jalkakylpyyn", käytännössä se on vain vettä johon on lisätty hieman suolaa. Lisäksi mukaan upotetaan elektrolyysilaite, joka tuottaa varautuneita ioneita joita virtautetaan soluihin. Tämän elektrolyysilaitteen kautta kaikki "kuonat" sitten poistuvat elimistöstä.

Hoidon hyödyt


- poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita kehosta

- poistaa raskasmetalleja

- auttaa tasapainottamaan immuunijärjestelmää

- parantaa aineenvaihduntaa


Tuossa mainitut hyödyt ovat niitä, jotka minulle mainittiin hoidon aikana.


Miltä hoito sitten tuntui? No, käteen asetettiin pieni sähköä johtava ranneke, joka välillä nipisteli. Muuten hoito ei tuntunut miltään. Kirkkaan veden muuttuminen ruskeaksi ja oranssiksi ja vaikka minkälaiseksi liejuksi oli kieltämättä hieman ällöttävää, mutta kyllä siihenkin tottui.

Hoidon jälkeen? Kauhea jano!! Jo hoidon aikana tuli juoda runsaasti vettä, mutta en kyllä osannut odottaa tällaista janoa sen jälkeen. Join illan aikana monta litraa vettä ja silti aamulla päätä särki mitä ilmeisimmin janon takia. Join muutaman ison kupillisen vettä ja lähdin lenkille, jonka jälkeen oloni oli täysin normaali.

Jatkotoimet? Hoitoa ilmeisesti kannattaisi ottaa kuurina, mutta itse kävin vain kerran. Voi olla että jossain vaiheessa menen vielä uudelleen detoxiin, sen verran paljon sitä "kuonaa" kuitenkin irtosi meikäläisen kropasta.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti