tiistai 12. maaliskuuta 2013

Toinen juoksumattoneitsyys menetetty!

Jeee! Tänään sen tein. Tai itseasiassa tein ensimmäistä kertaa kaksi asiaa: menin talomme kuntosalille JA kokeilin juoksumattoa. J:n kokemuksen perusteella uskalsin itsekin juoksumattoa kokeilla, ensin kun olin vain suunnitellut etsiväni hyvän juoksureitin ulkoa. Todellisuus kuitenkin on se, että täällä missä asun, on hyvin nihkeät juoksumaastot sekä autoja jokapuolella!

Kuinka outo juoksumatto onkaan.. oh my! Aluksi olin täysin hukassa, kuten arvata saattaa, vaikka J olikin antanut pari hyvää neuvoa (esim. älä käytä liikaa kallistusta!). Lopulta tajusin, että laitteessa voi valita eri ohjelmia ja sainkin tuurilla valittua minulle sopivan ohjelman, jossa mentiin "aaltona" hitaasta nopeaan ja niin edelleen. Erittäin jees! Vauhti vaihtui minuutin välein, joten senkin puoleen mielenkiinto pysyi yllä, kun kokoajan tapahtui jotain muutosta vauhdissa.

Loppuvaiheilla ollessani salille tuli toinen tyyppi (kääk!!). No, kivasti hän sitten rupesi jotain kyselemään ja minulla oli kuulokkeet korvilla enkä kuullut kunnolla. Jouduin kääntymään häneen päin ja samalla ottamaan kuuloketta korvasta.. lähellä oli ettei käynyt "hauskimmat kotivideot" tyyppistä tilannetta. Great.

Niin, ja oudointa ehkä oli se, kun tuolta juoksumatolta sitten tulee pois. Lattia tuntuu niiiin oudolta jalkojen alla. Miksei se liikukaan ja miksi tuntuu kuin olisin aallokossa? :D Tyytyväinen olen joka tapauksessa suoritukseeni, 30min juoksua 2 vuoden tauon jälkeen. Ei paha. Tästä on erittäin hyvä jatkaa!

All in all, tosi jees hommaa. Ens kerralla saatan kokeilla sitä monitoimilaitettakin, jos salille ei ilmesty muita tyyppejä. ;)

P.S. mistä tietää onko juoksumaton matka ilmotettu maileina vai kilometreinä? :D

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti