keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Urheiluliiveistä

Tässä vähän omaa tarinaani J:n aloittamaan kysymykseen urheilutoppien ja -alustoppien koosta.

Itsekin ostin reilu viikko sitten uudet urheiluliivit, tai ehkä pikemminkin juuri alustopin, koska ostamani "liivit" menivät koossa xs, s, jne.. eikä rintaliivien koon mukaan. Tungin itseni koon s toppiin ja se oli erittäin kireä ja erittäin vaikea saada päälle!! Ostin kuitenkin topin sen suuremmin miettimättä, koska se vastaa normaalia kokoani. Kyseessä oli Adidaksen alustoppi (koot saattavat vaihdella valmistajien mukaan..).

Googletin nyt ostamisen jälkeen netistä neuvoja (kantsii aina olla jälkiviisas ;D) ja näin siellä sanottiin: urheiluliivien (tai alustopin) tulisi olla tiukka ja takaosa ei saisi nousta ollenkaan vaan alareunan tulisi kiertää vartalon ympäri samassa kohdassa. Toppi tulisi lisäksi olla niin tiukka, että saat alareunan alle mahtumaan vain yhden sormen. Toppi on siis oltava hyvin napakka, muttei niin kireä ettet saa hengitettyä! :)

Toppini osuu ja uppoaa onneksi hyvin noiden ohjeiden linjoihin. Asia jota en tajunnut miettiä toppia ostaessa oli sykekellon lähetinvyön sijainti alustopin alareunan kohdalla. Onneksi sain vyön mahtumaan topin alle, vedin vain alareunaa hieman alaspäin. Kannattaa siis huomioida tämä ostoksilla jos käytät sykekelloa jossa on lähetinvyö rinnan alla.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti