perjantai 15. maaliskuuta 2013

Magnesiumia reisille!

Heips ja kivaa perjantaita!

Tässä tulis nyt pikainen vinkki kaikille, jotka haluaa palautua nopeasti treeneistä: BetterYou Magnesium-suihke! Olen itse käyttänyt tuotetta nyt jonkin aikaa ja tuntuu ihan toimivalta. Näemmä se on valittu Vuoden 2012 Urheiluvalmisteeksi (linkissä muutenkin lisätietoa tuotteesta)

Itse suihkuttelen magnesiumia kolme suihkausta molempiin jalkoihin juoksutreenin jälkeen, mutta en ennen suihkua! Tuotteessa lukeekin, että se on hyvä levittää puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Lisäksi, jos tuntuu että jalat ovat ihan jumissa, lisään suihketta reisille ja pohkeille ennen nukkumaanmenoa. Toistan saman aamullakin, jos tuntuu ettei lihassärky ala helpottaa. Olen ainakin itse huomannut jalkojeni tuntuvan paremmilta treenejä seuraavana päivänä. Lisäksi minulla on joskus suonenvetoja, jotka ovat loppuneet magnesium-suihkeen käytön myötä.

Itse olen käyttänyt Original Magnesium-suihketta, jossa on pelkkää magnesiumia. Seuraavaksi kokeiluun voisikin ottaa Sport Magnesiumin, jota voisi käyttää ennen treeniä sekä sen jälkeen.

En tiedä saako tuotetta Suomessa luontaistuotekaupoista, mutta ainakin netistä sitä voi tilata. Löysin ainakin tämän kun vähän googletin:


Onko muilla kokemusta tästä suihkeesta?

-A-

2 kommenttia: