keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tavoitteet kuntoon?

Olen koittanut pohtia millä saisin lisää intoa liikuntaan. Oivalsin että ehkä tarvitsenkin jonkin tavoitteen, jota kohti pyrin. En pysty pitämään liikuntaa osana elämääni helposti kovinkaan pitkään, jos en tähtää harjoittelussani johonkin selkeään päämäärään tai aloita joukkuelajia.
 
Joukkuelajin aloitus tuntuu vieraalta, mutta mietin olisiko tavoitteeni sitten puolimaraton vai jotain muuta. En haluaisi keskittää harjoitteluani liikaa juoksuun, joten jotain muuta sen pitäisi olla. Huomasin facebookissa, että yksi tuttuni on jälleen osallistumassa tapahtumaan, jossa juostaan 10 km esterata mutaisessa maastossa. Hän osallistui kyseiseen tapahtumaan jo viime vuonna ja se näytti todella raskaalta, mutta samalla mielenkiintoiselta.
 
En usko, että saisin itseni sellaiseen kuntoon tähän kesään mennessä, jotta kymmenen kilometrin esterata taittuisi kevyesti juosten (tai muutenkaan..), mutta ehkä kesälle 2014 voisi ottaa tavoitteen tuon radan suorittamiseen. Kyseessä on joukkuekisa, joten pitäisi muutama miespuolinen jäsen jostain kaivaa mukaan. Ensimmäisenä voisi kokeilla, josko tuo rakas aviomies lähtisi kisaan mukaan.. ;)
 
-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti