maanantai 6. toukokuuta 2013

Jumppapalloilua

Tulipas taas vietettyä hiljaiseloa hetken aikaa.. Jotenkin nuo päivät menevät ohi ihan huomaamatta. Kiva lukea että J on ottanut uusia aluevaltauksia liikunnan saralla. Saliharjoittelu on henkilökohtainen suosikkini mitä treenaukseen tulee, mutta tällä hetkellä en omista salikorttia, joten se siitä sitten. :D Miehelläni on joitain käsipainoja, joilla joskus teen muutamia hassuja käsilihasliikkeitä, mutta on se vaan eri käydä siellä salilla!!

Tuo on kyllä ärsyttävää, jos salilla on joitain patsastelija/kyyläri miehiä! Se kyllä vie halut treenauksesta täysin. Kuvottavaa!!

..okei, nyt sitten siihen varsinaiseen aiheeseen. Eli me ostettiin jumppapallo tossa jokin aika sitten ja se on osoittautunut varsin käteväksi kapistukseksi. Teen tällä hetkellä pallolla muutamia eri vatsalihasliikkeitä ja toisinaan myös "jalan koukistuksia" jossa makaan selälläni jalkapohjat pallon päällä ja vedän palloa itseäni kohti ja takaisin alkuasentoon. Tehokasta. 

Olen koittanut googlettaa eri liikkeitä, mitä tuolla pallolla voi tehdä, mutta osa tuntuu niin kryptisiltä, etten ole edes viittinyt kokeilla. Vatsalihaksiin tuo pallo on kuitenkin loistava apuväline. 

Jos joku on kiinnostunut pallon hankkimisesta, niin kannattaa ottaa huomioon, että niitä myydään muutamassa eri koossa. Meillä on 65cm halkaisija pallossa ja tämä taitaa olla se suurin koko? Pallo kannattaa ostaa pituuden mukaan ja meidän pallon ohjeissa luki, että tämä koko soveltuu 165cm pituudesta ylöspäin. Eli lyhyempien kannattaa ostaa pienempi pallo, jotta liikkeet saa tehtyä kunnolla. Myös, jos haluaa helpompaa harjoittelua kannattaa valita pienempi pallon koko.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti