lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kesän juoksutapahtumia

Heippa taas!

Väsymyksestä ollaan selvitty ja normaali meno jatkuu. Tällä viikolla en tosin ole ehtinyt juoksemaan kuin pari kertaa, sillä olen käynyt pitkästä aikaa kaupungilla pyörimässä. Kivaa vaihtelua perusarkeen.

Ensi lauantaina olen menossa ensimmäiseen juoksutapahtumaan! En malta odottaa! Kyseessä ei ole mikään kilpailu, joten rentoa menoa tiedossa! Juoksu on vain 5K, mutta koko juoksun idea on väripommit, joita heitetään juoksijoiden päälle pitkin matkaa. Yritän laittaa kuvia tapahtumasta myöhemmin, jos vaan saan kuvia jotenkin koneelle siirrettyä.

Olen myös katsellut muita tulossa olevia juoksutapahtumia ja jotakin tuntuu olevan joka viikonloppu tarjolla. Yksi kiinnostavimmista on "yöjuoksu" joka tosin alkaa jo kello kahdeksan illalla, koska täällä ei valitettavasti saada nauttia Suomen kesän kaltaisista yöttömistä öistä. Juoksun pituus olisi 10K eli aika sopiva, mutta hinta on sen verran suolainen, ettei välttämättä ole kiinnostusta osallistua.

Myös muita kiinnostavia juoksuja olen bongannut, kuten "naisten juoksut", joka on kolmen kisan sarja sekä "saarijuoksu", jossa kuten nimestä voi päätellä, juostaan saarta ympäri. Tuo saarijuoksu on vasta lokakuussa joten on tässä vielä aikaa miettiä osallistumista. Kuten yöjuoksun kohdalla, myös näissä osallistumismaksu on ainut rajoittava tekijä. En oikein ymmärrä, miksi osallistumismaksut ovat niin törkeän kalliita?! Toki osa juoksuista on hyväntekeväisyysjuoksuja jonkin järjestön hyväksi, jolloin ymmärrän. Mutta kun osassa tällaista hyväntekeväisyysaspektia ei edes ole, niin hinnan perusteita voi vain arvailla.

Tämä nyt oli aika pikainen päivitys, mutta ulkona on niiiiin ihana ilma, ettei jaksa tämän pidempää sisällä homehtua. Palataan asiaan!

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti